Coachmeesters - trainingen en workshops voor meesterschap
16077
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16077,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over CM

OVER COACHMEESTERS

We zijn een community van coaches, ondernemers, zzp-ers, bedrijfseigenaren, seminar junkies, boeken lezers en mensen die willen blijven groeien. Wij nemen geen genoegen met de standaard, we willen meer. Met name meer verbinding met onszelf en anderen zodat we meer uit het leven kunnen halen.

 

Bij Coachmeesters kun je trainingen volgen om je ontwikkeling te starten, te verbreden of te verdiepen. We organiseren speciale dagen waarop je in contact komt met gelijkgestemden die je energie, inspiratie en het gevoel van een ware community geven. Wij bieden jou de mogelijkheid om in samenwerking met andere professionals je eigen ontwikkeling de aandacht te geven die het verdient. Niet alleen gericht op inhoudelijke vaardigheden maar ook hoe je die omzet naar actie en een succesvolle business.

 

Je bent bewust bezig met je eigen ontwikkeling en die van je business of je loopbaan. Daardoor groei je enorm en groeit ook jouw behoefte aan een netwerk van mensen die op dezelfde golflengte zitten. Welkom bij Coachmeesters.

COMMUNITY

Je bent niet de enige en je bent niet alleen. Je hebt het gevoel dat er meer moet zijn en we kunnen je verzekeren: dat gevoel klopt.

 

Door je bij onze community van professionals te voegen, bouwen we samen verder aan jouw ontwikkeling. Ook als je zelf coach bent, of trainer. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

1

Jij krijgt als coach een plek in onze hall of fame. Onze bezoekers kunnen een afspraak met je inplannen voor individuele coaching.

2

Je hebt een gave training of cursus die een mooie aanvulling op ons assortiment is. Wij zorgen voor exposure in ons netwerk, een ruimte en alle benodigde faciliteiten.

3

Je bent coach en/of trainer maar je vindt er ook iets van. Jouw blogs over gerelateerde onderwerpen delen we graag op onze website. Nog meer zichtbaarheid!

4

Je vindt Coachmeesters zó tof dat je graag deel wilt uitmaken van ons sterrenteam. Neem contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jou!

En dan nog even over de naam

De professionals die bij ons trainingen en workshops aanbieden, zijn meesters in hun vak. Voor minder doen we het niet. Veel van hen zijn praktiserend coach en delen hun kennis en ervaring graag met je.

 

Wij bouwen graag met je mee aan jouw grootste meesterwerk: jezelf. Daar profiteert iedereen van. Jij, je partner, je kinderen, je collega’s, je personeel, je business en je klanten.

 

Meesterschap is waar we steeds naar streven. In onszelf, onze business, onze trainingen en workshops. De naam Coachmeesters is ons op het lijf geschreven.