Coachmeesters - trainingen en workshops voor meesterschap
16077
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16077,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over CM

OVER COACHMEESTERS

We zijn een community van coaches, ondernemers, seminar junkies, boeken lezers, nieuwsgierige zielen en mensen die willen blijven groeien. Wij nemen geen genoegen met de standaard, we willen meer.

 

Daarom pakken we bij Coachmeesters alles holistisch aan. Het zakelijke verbinden we moeiteloos met het persoonlijke en het spirituele. Zoals het van binnen is, zo is het van buiten dus we beginnen altijd bij jou.

 

Je kunt bij ons coaching of een training volgen om je ontwikkeling te verbreden of te verdiepen. We organiseren events waarop je in contact komt met gelijkgestemden die je energie, inspiratie en het gevoel van een ware community geven. Wij bieden jou de mogelijkheid om in samenwerking met andere professionals je eigen ontwikkeling de aandacht te geven die het verdient. Niet alleen gericht op inhoudelijke vaardigheden maar ook hoe je die omzet naar actie en een succesvolle business.

 

Je bent bewust bezig met je eigen ontwikkeling en die van je business. Daardoor groei je enorm en groeit ook jouw behoefte aan verbinding met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Die vind je hier.

 

Welkom bij Coachmeesters.

ONTWIKKEL JEZELF

Je kunt kiezen uit verschillende opties of je kunt het gewoon allemaal doen. Hieronder ontdek je wat er mogelijk is bij Coachmeesters.

1

MENTORSHIP

1 op 1 begeleiding van een ervaren coach om te werken aan jouw eigen ontwikkeling als coach EN ondernemer. Geen vast programma, alles afgestemd op jouw behoefte.

2

TRAINING

Een praktische training in groepsverband gegeven door een ervaren professional die jouw kennis en vaardigheden verder versterkt over coaching, sales, etc.

3

EVENT

Een dag in groepsverband waarop een specifieke methode, tool of activiteit centraal staat. Doe bijvoorbeeld eens mee met een familie opstelling, een cacaoceremonie.

4

MASTERMIND

Mastermind met andere ondernemers van verschillende ervaringsniveaus. Een bron van kennis, ervaring en positieve energie.

En dan nog even over de naam

De professionals die bij ons trainingen en workshops aanbieden, zijn meesters in hun vak. Voor minder doen we het niet. Stuk voor stuk zijn ze praktiserend coach of ondernemer en ze delen hun kennis en ervaring graag met je.

 

Zo ging dat vroeger ook. Niet online of uit een boekje maar je leerde van de echte ambachtsman of professional direct in de praktijk. Op die manier leer je het meest en ontwikkel je het snelst: met de juiste leraar.

 

Wij bouwen met je mee aan jouw grootste meesterwerk: jezelf. Daar profiteert iedereen van. Jij, je partner, je kinderen, je collega’s, je personeel, je business en je klanten.

 

Meesterschap is waar we steeds naar streven. In onszelf, onze business, onze trainingen en coaching. De naam Coachmeesters is ons op het lijf geschreven.

Zijn we een match?